Ви переглядаєте: Головна > Фізкультурно-оздоровча робота > Дельфініада — 2015

Дельфініада — 2015

24 вересня 2015року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 87 «Дельфін» Черкаської міської ради відбулися Малі Олімпійські ігри «Дельфініада -2015» за участю вихованців середніх та старших груп. Діти демонстрували свою майстерність в бігу на 30 метрів (найкращий результат 5, 0 с ), метанні мішечків з піском (найкращий результат -9,6м), стрибках з місця (найкращий результат –137 см) та в комбінованій естафеті відповідно до вимог розділу «Зростаємо дужими» програми виховання і навчання дітей від двох до шести(семи)років «Дитина». На заході були присутні гості, які працюють за фізкультурно-оздоровчим спрямуванням — завідувач кафедри дошкільної освіти та професійного розвитку Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Андрющенко Т.К., методист міського методичного кабінету установ освіти Корнелюк Л.П.,  вихователі-методисти дошкільних закладів № 9, 23, 74, 81, 89, 91 та батьки. Переможці в особистій та командній першості були нагороджені медалями і грамотами. Групи підтримки команд привітали учасників змагань чудовими піснями та танцями. З метою виховання патріотичних почуттів у юних спортсменів урочисто відбулося підняття Державного прапору та прапору «Дельфініади».

Педагоги дошкільного закладу №87 (завідувач Аксьонова Т.І., методист Кумпанська Л.Л., інструктор з фізичної культури Гарнага С.А., музичні керівники Чамата Н.І., Згама О.А., Сіньковський А.П.) на високому рівні провели захід, адже в дошкільному закладі вже стало традиційно проводити  Малі Олімпійські ігри – літні, зимові, «Дельфініаду», «Котигорошко»,«Козацькі розваги».

За впровадження інноваційних технологій щодо формування культури здоров’я, позитивної мотивації на здоровий спосіб життя учасників навчально — виховного процессу педагогічний колектив нагороджений Почесною грамотою Міністерства  освіти і науки України за участь у Всеукраїнському конкурсі — захисту сучасної  моделі навчального закладу — Школи сприяння здоров’я (2003р.). В групах проводяться загартування: горішковий масаж, дихальна гімнастика Г.Стрельнікової, степ-аєробіка, фітбол-гімнастика, імунна гімнастика.

Напрацьований досвід роботи з питань фізичного виховання занесено в європейську систему  освіти та рекомендовано в практику роботи дошкільних закладів міста.


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно зайти.

Copyright © 2024 Всі права захищені. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №87 "Дельфін" Черкаської міської ради Черкаської області