Ви переглядаєте: Головна > 2022 - 2023 навчальний рік, Головна сторінка, Зворотній зв'язок, Методична робота, Нормативні документи, Освітні завдання, Сторінка вихователів, Сторінка завідувача > ДОКУМЕНТИ В РОБОТІ ПЕДАГОГА

ДОКУМЕНТИ В РОБОТІ ПЕДАГОГА

⏩⏩⏩ ОБОВ’ЯЗКОВІ ДОКУМЕНТИ В РОБОТІ ПЕДАГОГА – ДОШКІЛЬНИКА 📚🗂📃📄
1. ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ.
Це ваш путівник і дороговказ. Там має бути прописано ваш робочий день покроково, з детальними поясненнями (обов’язки, права, правила безпеки).
2. БАЗОВИЙ КОМПОНЕНТ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (БКДО).
У ньому детально про дошкільну освіту. Можливо трішки і науково, але доступно для розуміння.
3. ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ДИТИНИ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ, ЗА ЯКОЮ ПРАЦЮЄ ВАШ САДОЧОК. Вас має ознайомити методист або завідувач.
В програмі чітко визначені вікові особливості ваших вихованців. А також є дороговказ, що саме ви повинні навчити дітей. І як це зробити (методи, прийоми, форми роботи, в деяких навіть підбір ігор, твори для вивчення з художньої літератури). 
4. Поцікавтеся у методиста чи завідувача РІЧНИМ ПЛАНОМ РОБОТИ ДНЗ. 
Там заплановані педагогічні ради, семінари, консультації з метою підвищення кваліфікації педагогів. 
Ви можете бути залучені до виконання цього плану: підготувати інформацію до педради чи провести колективний перегляд заняття. 
Щоб для вас це не було як грім серед ясного неба, дізнавайтеся, за яким напрямком працює садочок, яку проблему вивчає.
5. ФАХОВІ ВИДАННЯ (журнали “Дошкільне виховання”, “Палітра педагога”, “Джміль”, методична скарбничка тощо). Якщо немає у вашому садочку цих журналів – шукайте в інтернеті. Їх можна купити як комплексом, так і по одному. 
6. ЗАКОНИ: ПРО ОСВІТУ, ПРО ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ, листи МОН (про Гранично допустиме навантаження на дітей дошкільного віку, методичні рекомендації на новий навчальний рік).
7. ІНСТРУКЦІЇ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ. З ними вас ОБОВ’ЯЗКОВО має ознайомити завідувач, методист або завідувач господарством. 
Це ваша безпека і відповідальність. 
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Натхнення вам і безпеки!
                                                                                       💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно зайти.

Copyright © 2024 Всі права захищені. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №87 "Дельфін" Черкаської міської ради Черкаської області