Ви переглядаєте: Головна > Методична робота > Зустріч з воїнами АТО

Зустріч з воїнами АТО

17 квітня 2016 року дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 87 «Дельфін» приймав у себе незвичайних гостей, справжніх героїв АТО, воїнів-прикордонників навчального центру «Оршанець».

Гості розповіли дітям про свою нелегку службу, а саме: про обов’язки, які виконує воїн-прикордонник, правила поводження з небезпечними або невідомими предметами, про форму одягу і чому саме такою вона повинна бути.

Вихованці уважно слухали та ставили запитання. Особливо, зворушило мужніх воїнів питання Бражника Данила (6років): «Скажіть, а чим ми можемо вам допомогти?»…
Для гостей вихованці закладу підготували святковий концерт, де декламували вірші про рідну землю Артемчук Вікторія (5 років) та Рейдало Максим (6 років), звучала пісня, яку акапельно виконала Порохняк Олександра (4роки). Діти четвертого року життя інсценували казку «Колобок» на сучасний лад, в якій була висвітлена тема, як поводитися із незнайомцями. І родзинкою концерту став танок з голубами у виконанні дітей старшої групи.
Також вихованці «Дельфіну» на пам’ять про зустріч подарували гостям свої патріотичні малюнки та із великим задоволенням фотографувалися з гостями.


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно зайти.

Copyright © 2024 Всі права захищені. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №87 "Дельфін" Черкаської міської ради Черкаської області