Ви переглядаєте: Головна > 2019-2020 навчальний рік, Методична робота, Освітні завдання > ЗАВДАННЯ НА НОВИЙ 2019 – 2020- НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ЗАВДАННЯ НА НОВИЙ 2019 – 2020- НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Реалізуючи державну політику в сфері дошкільної освіти та враховуючи підсумки за минулий 2018-2019 навчальний рік заклад дошкільної освіти визначив наступні завдання на 2019-2020 навчальний рік:

1.Продовжити роботу щодо національно – патріотичного виховання дошкільників шляхом створення відповідних умов для розвитку духовно – моральних якостей, емоційно – ціннісного ставлення дітей дошкільного віку до рідного краю, Батьківщини. У співпраці з батьками формувати культуру української мови дошкільників, як основи національно – патріотичного виховання.

2.Організацію освітнього процесу орієнтувати на розвиток дитини, підтримувати власну активність дитини у здобутті знань шляхом проведення дослідно – експериментальної діяльності, веденням в освітній процес різних видів дитячої діяльності творчого характеру,насичувати його практико – орієнтовними ситуаціями, наближеними до реального життя.

3. Забезпечувати фізичний, психологічний та соціальний розвиток дітей їх адаптацію до змінених умов життя та успішного входження у соціальне середовище шляхом впровадження у практику уже розроблених і рекомендованих педагогічних новацій. Створювати позитивний психологічний мікроклімат, запобігати конфліктним ситуаціям у педагогічному колективі та з батьками. Сприяти виробленню психологічної компетентності батьків через проведення ділових ігор, тренінгів.

4.Продовжувати методичне навчання педагогів по оволодінню професійними навичками і вміннями узгоджувати форми організації дитячої діяльності з урахуванням вікової своєрідності дітей всіх вікових груп. Забезпечити наступність та взаємодію в педагогічному процесі дошкільного навчального закладу і початкової школи для створення єдиної динамічної та перспективної системи, спрямованої на без кризовий розвиток дітей в умовах освітньої реформи «Нова українська школа».


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно зайти.

Copyright © 2024 Всі права захищені. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №87 "Дельфін" Черкаської міської ради Черкаської області