Ви переглядаєте: Головна > Кадрове забезпеченя > Педагогічний персонал

Педагогічний персонал

Вихователі:

Антіпова Тетяна Іванівна — вихователь групи № 12,  у 2011 році закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Початкове навчання”.

Муха Вікторія  Василівна — вихователь групи № 4, навчається у Черкаському національному університеті ім. Б.Хмельницького за спецальністю “Дошкільна освіта”

Михлик Яна Русланівна, вихователь групи № 8, у 2016 році закінчила Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького і вступила на магістратуру за спеціальністю “Дошкільна освіта”

Більченко Марія Василівна — вихователь, у 1998 році закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Українська мова та література”.

Рощупкіна Інна Миколаївна — вихователь групи № 11, 2005 році закінчила Слов’янський державний педагогічний університеті отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Педагогіка і методика середньої освіти. Мова і література (російська) та українська мова і література”

Євстратенко Людмила Петрівна — вихователь групи № 2 у 2001 році закінчила Київський міжрегіональний інститут удосконалення вчителів ім. Б.Грінченка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Початкове навчання”

Коваленко Вікторія Валентинівна — вихователь групи № 10, у 2007 році закінчила Глухівський державний педагогічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Дошкільне виховання”

Коломійченко Оксана Сергіївна — вихователь групи № 7, у 2011 році закінчила Уманське педагогічне училище ім. Т.Шевченка за спеціальністю “Дошкільне виховання”

Погрібна Олена Анатоліївна — вихователь групи № 4, у 2011 році закінчила Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Українська мова і література”

Млявко Тамара Миколаївна — вихователь групи № 1, у 2011 році закінчила Уманськнське педагогічне училище за спеціальністю “Дошкільна освіта”

Колодій Тетяна Миколаївна — вихователь групи № 6, закінчила в 1987 році Ніжинський державний педагогічний інститут ім. М.В.Гоголя та отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Російська мова та література”.

Осадча Алла Анатоліївна — вихователь групи № 9, у 2002 році закінчила Уманське державне педагогічне училище ім. Т.Г.Шевченка і здобула кваліфікацію вихователя в дошкільних закладах

Войченко Галина Геннадіївна — вихователь групи № 1, закінчила в 1992 році Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького та отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Російська мова та література”.

Хоменко Тетяна Миколаївна — вихователь групи № 12, у 1991 році закінчила Уманське державне педагогічне училище ім. Т.Г.Шевченка і здобула кваліфікацію вихователя в дошкільних закладах , в 2007 році Чернігівський національний університет ім. Т.Г.Шевченка та отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Еколог”.

Чепурна Ольга Петрівна — вихователь групи № 5, у 1985 році Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького та отримала повну вищу освіта за “Російська мова та література”, у 2006 році закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічного інституту ім. Г.С. Сковороди, факультету педагогіки і психології і тримала вищу освіту за спеціальністю “Дошкільне виховання”
.
.

Сарафанова Олена Володимирівна — інструктор з фізичного виховання, у 2012 році закінчила Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Фізичне виховання”

Євстратенко Любов Олександрівна, у 2017 році закінчила Богуславський гуманітарний коледж ім. І. С. Нечуя-Левицького , здобула спеціальність Дошкільна освіта, у 2020 році закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічного інституту ім. Г.С. Сковороди, факультету педагогіки і психології і тримала ступінь бакалавра.

Музичні керівники:

Згама Олена Анатоліївна, у 1984 році закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. О.С.Пушкіна і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Вчитель музики”

Ковєшнікова Ірина В’ячеславівна у 1992 році закінчила Черкаське державне музичне училище ім. Гулака-Артемовського за спеціальністю “Викладач та керівник народної самодіяльності”

Діхтяр Андрій Леонідович, у 2016 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Хореографія”

Практичний психолог:
Артемчук Людмила Володимирівна, у 2004 році закінчила Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Психологія”


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно зайти.

Copyright © 2024 Всі права захищені. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №87 "Дельфін" Черкаської міської ради Черкаської області